Agenda

Lammetjesfeest

Natuurmonumenten organiseert op zondag 12 april en op maandag 13 april tijdens de Paasdagen wederom het succesvolle Lammetjesfeest op De Onlanderij. Een feest voor jong en oud waarbij je niet kunt ontkomen aan het voorjaar! Lammetjes, wilde bloemen, paaseieren en heerlijke versnaperingen maken deze twee dagen tot een echt voorjaarsfeest.

Kom voorjaar vieren!
De grote schuur op De Onlanderij staat dit jaar wederom vol met lammetjes en hun moeders. Je bent op zondag en maandag tijdens de Pasen van harte welkom van 10:00 tot 17:00 uur om de lammetjes een bezoekje te brengen!

Horeca Onlanderij
De Horeca op De Onlanderij zal tijdens het Lammetjesfeest op zondag 12 en maandag 13 april alleen geopend zijn in de schuur. Hier kunt u terecht voor een lekker kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak en vers belegde broodjes. Het restaurant in het woonhuis zal tijdens het evenement gesloten zijn.

Locatie
De Onlanderij is gelegen aan de Madijk 1 te Eelderwolde. Navigeren naar Borchsingel 39, Eelderwolde. U kunt parkeren bij het Borchkwartier, is deze vol dan kunt u parkeren bij de Hoornseplas. Tijdens het Lammetjesfeest is het alleen mogelijk voor mindervaliden om te parkeren op de parkeerplaats van De Onlanderij.

Wanneer: zondag 12 en maandag 13 april 2020
Tijdstip: van 10:00 – 17:00 uur
Waar: De Onlanderij te Eelderwolde

Activiteiten in De Onlanden

Bekijk hieronder welke activiteiten Natuurmonumenten allemaal organiseert op De Onlanderij en in De Onlanden!